Opgelicht, Wees gewaarschuwd!!

Ouwehoer hier een end weg

Moderator: Pieten

Gebruikersavatar
Timmo Wijker
Zere vingers van het typen..
Berichten: 989
Lid geworden op: 14 Jan 2008, 10:13
Type MR2: AW11

Opgelicht, Wees gewaarschuwd!!

Bericht door Timmo Wijker » 13 Jan 2010, 10:41

Dit Forum bericht plaats ik niet om een wellus nietus verhaal te starten, ik plaats hier alleen mijn bevindingen en mijn mening!

Ik ben in april naar frank van Vlierberghe(frankie-Turbo) gegaan om een Gen3 turbo swap te laten doen. Ik wilde dit bij frank laten doen omdat joshma de eerste 3 a 4 maanden geen tijd had. Frank kon dit echter binnen 3 a 4 weken regelen, en dat was allemaal geen enkel probleem. Frank vroeg mij om wat geld over te maken om de nieuwe motor en onderdelen aan te schaffen, ik heb dit in alle vertrouwen gedaan. Het project duurde iets langer omdat er wat onderdelen besteld moesten worden en de levering daarvan wat langer duurde. Dit was geen enkel probleem natuurlijk. Tegen de tijd dat we in September waren wilde ik wel is weten hoe de zaken stonden........... Frank had nog niks aan de auto gedaan. Ik heb hem gevraagd wanneer de auto af is, daar kon hij zo niet even een antwoord op geven, ik heb toen gezegd, ik wil dat hij 1 november af is, dat lukte niet volgens frank maar 15 november zou hij zeker klaar zijn! Hij had alleen even wat geld nodig om Wouter van Infinity performance te betalen vanwegen een openstaande huur van de werkplaats waar mijn swap gedaan zou worden. Met frank zijn belofte om hem 15 November 2009 klaar te hebben, heb ik hem toen 700 euro betaald en dat was dan alvast de arbeidloon voor de swap. Frank vroeg me later ook of ik intresse had in een Mine's motor uit japan, die kon hij via zijn werkgever Sky-Engineering in helmond krijgen. deze motor zou gesmede drijfstangen en gesmede zuigers hebben, en dit moest mij 200 euro extra kosten. Ik stemde hier mee in en de motor was voor mij gereserveerd en al betaald.

Na 15 November 2009 was er nog steeds niks gebeurd, Frank zei dat we niks afgesproken hadden omdat hij nergens getekend heeft.Maar in opgeslagen MSN gesprekken zegt hij duidelijk dat hij belooft hem voor 15 november 2009 klaar te hebben. Ik zei hierop dat ik alle spullen kwam ophalen die ik betaald heb en me geld terug wil waar hij geen recht op had en dat we de swap dan wel zelf deden.

Dus ik ben samen met Roderick(dooierick) naar Sky-Engineering gegaan om de motor van Mine's op te halen, Tot onze verbazing was Henry(broekie) hier ook bij aanwezig....... De motor stond op een pallet, met een oude gordel vastgemaakt, en was beetje ingewikkeld met plastic folie, De kabelboom was er ook bij zowel, de auto kabelboom als de motor kabelboom. Er waren wat afgeknipte kabels aan en ik vroeg waar die voor waren, Die waren voor de cruisecontrol waarop broekie zei, ik heb er ook nog een cruisecontrol stuur voor je bij, waardoor roderick en ik beetje argwaan kregen, Ik heb frank toen nog nadrukkelijk gevraagd of dit het Mine's blok was met gesmede zuigers. Hij heeft daar een volmondig ja op gezegd, en broekie stond daar bij en heeft niks gezegd. we zijn daarna direct naar Wouter van infinity performance geredenom mijn auto weer op ta halen, en die heeft even het plastic rond het blok verwijderd en zei gelijk: dit is het blok van broekie, en uit frank ze oude Toms.

Hierop heb ik frank opgebeld en hij houd tot de dag van vandaag vol dat het een Mine's blok is, en dat broekie ze blok aan iemand anders verkocht is, dus ik heb broekie gelijk gebeld en die zei dat zijn motor nog in ze garage staat........ ik vroeg of ik er even naar mocht komen kijken, dat kon wel zei hij, maar op laatste moment was dat allemaal niet mogelijk.............

Ik heb Frankie gevraagd of ik het blok netjes kon terug geven en me geld kon terug krijgen, maar dat was niet mogelijk. ook heb ik gevraagd om de vrachtbrieven van de motor als hij van Mine's is en uit japan komt. Maar daat kreeg ik een japanse versie van wat dus niet te lezen is.

http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/2270275.html
[Export dokument]

Ik heb de motor daarna naar Joshma gebracht met alle spullen en die heeft hem netjes ingebouwd. Joshma is echter bij Supra Sport geweest in haarlem, en heeft dit verhaal daar even uitgelegd, en tot joshma ze verbazing bleken ze het verhaal al te kennen. Henry(broekie) heeft daar in volle glory staan vertellen dat ze mij een gewoon blok verkocht hebben met het verhaal dat het een zwaar getuned blok is en dat ik daar nog voor betaald heb ook. De mensen van Supra sport vonden dit ook een schandalig verhaal.

Ik moest echter nog steeds het resterende geld van frankie terug krijgen want dat had hij niet. Op eens werden alle prijzen wel hoger van de onderdelen die ik al betaald had, hij kwam op een berekening uit dat ik nog 700 euro krijg en ik krijg nog een olie druk en temperatuur meter t.w.v 325 euro van hem. Dit alles heb ik nog steeds niet gekregen.........

Ik neem het de Heren Henry en Frank ernstig kwalijk dat zij mij op deze manier belogen en bestolen hebben!! Mijn vertrouwen in mensen heeft daar ernstig schade door gelopen!!

Hier wat foto's van het blok van zoals hij bij broekie in de auto zat en zoals ik hem op een pallet gekregen heb. Oordeel zelf en let op de details........

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
krijger
Berichten: 3000
Lid geworden op: 01 Mar 2007, 14:54
Contact:

Bericht door krijger » 13 Jan 2010, 10:46

Jou kennende zet je niet zomaar een verhaal neer.

Gebruikersavatar
Melle
Zere vingers van het typen..
Berichten: 3644
Lid geworden op: 27 Dec 2006, 19:31
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door Melle » 13 Jan 2010, 10:51

Godallemachtig... hier word ik verdrietig van...

Broekie

Bericht door Broekie » 13 Jan 2010, 11:25

Even om het verhaal te verduidelijken vanuit mijn oogpunt, ik heb hier namelijk niets mee te maken, en ik heb dit ook al aan Frank en Timo meedegedeeld dat ik hier ook niets mee te maken wil hebben.

Ik ben al een hele tijd niet meer bij SupraSport geweest, en heb daar ook zeker niets over dit voorval verteld.
Dus dat is zoiezo al complete bullshit.

Verder heb ik jou telefonisch al verteld wat er met mijn blok is gebeurd, dat had Frank voor me verkocht, en hij is dat samen met iemand komen halen.

ik heb jou ook al verteld dat ik dus niet weet wat er nu werkelijk met mijn blok gebeurd is. (dat maakt me ook verder niet uit, ik heb er mijn geld voor gekregen van Frank, dus daarmee was dat voor mij afgehandeld)


Toen jij t blok kwam halen bij Sky-Engineering was ik daar toevallig ook, ik wist toen niet dat jij t blok kwam halen. Ik kom daar regelmatig 's avonds en zeker in die periode, want Sky-Engineering was toen bezig met het afstellen van mijn auto.
Het blok stond zo ingepakt met plastic dat ik niet heb kunnen zien of dit wel of niet mijn blok was. (Toen het blok bij mij weg ging was het niet ingepakt) Heb ik eerlijk gezegd ook verder niet naar gekeken...
Ook dit heb ik jou telefonisch al gezegd, dat ik daar geen 100% zekerheid op durfde te geven...
Ik heb toen wel gevraagd of je een complete cruise control wilde hebben....

Nu aan de foto's zie ik idd ook dat het mijn oude blok is.
Maar daar kan ik dus niets aan doen, Ik weet niet wat jij uiteindelijk hebt betaald voor t blok, maar wellicht is dit zelfs meer als ik van frank gehad heb... Dit om even aan te geven dat ik er dus echt niets mee te maken heb.

Dus ik trek me hier volledig van terug, je hebt van mij niets te goed, ik heb niet tegen jou gelogen, en ik wist toen dus niet dat t mijn blok betrof...

Sorry Timo, maar je zult echt bij frank moeten zijn, en niet bij mij....

Gebruikersavatar
Peerke
Zere vingers van het typen..
Berichten: 2033
Lid geworden op: 24 Dec 2006, 12:18
Type MR2: ZZW30
Locatie: Langenboom

Bericht door Peerke » 13 Jan 2010, 14:38

Tja, als clubleden alkaar zo gaan behandelen.....:::| :*(
Afbeelding
Afbeelding

Arnout

Bericht door Arnout » 13 Jan 2010, 14:56

Timmo Wijker schreef:Joshma is echter bij Supra Sport geweest in haarlem, en heeft dit verhaal daar even uitgelegd, en tot joshma ze verbazing bleken ze het verhaal al te kennen. Henry(broekie) heeft daar in volle glory staan vertellen dat ze mij een gewoon blok verkocht hebben met het verhaal dat het een zwaar getuned blok is en dat ik daar nog voor betaald heb ook. De mensen van Supra sport vonden dit ook een schandalig verhaal.
Timmo!
Dat is een verhaal van horen zeggen en aangezien jij mijn verhaal dan weer gehoord hebt via Joshma heb je het wel heel erg vierde of vijfde hands.
Ik heb Broekie nooit gesproken. Dus ik heb het in iedergeval niet van broekie. Ik heb wel van iemand gehoord (2e hands dus) dat het blok van Broekie verkocht is aan Frank en dat jullie aannamen dat het zgn. 'raceblok' hetzelfde blok is als het blok van broekie.
Ik heb aan Frank gevraagd (via MSN, maar ik bewaar geen logs), waar Broekie's blok naartoe was gegaan en hij zei me 'naar iemand in limburg, ik weet niet meer precies wie'.

Al met al verdient het geen schoonheidsprijs en de geheimzinnigheid waarmee het allemaal wordt besproken en dergelijke geeft in iedergeval de schijn tegen. Bovendien zijn de meeste verhalen allemaal 'van horen zeggen' en zijn er volgens mij maar twee mensen die deze deal hebben gesloten, dat ben jij en dat is Frank. Broekie heeft er, of het nou wel of niet zijn blok is, niets mee te maken (mijn inziens, maargoed, ik ben ook maar weer een buitenstaander).

Wellicht is het het verstandigst dat je het blok naar een onafhankelijke persoon brengt (hey dat ben ik!) dat hij of zij een diagnose doet op het blok en dat de kosten van die diagnose vallen voor degene die het niet bij het rechte eind heeft. Dus je brengt het blok naar mij, ik kijk of het voldoet aan de specificatie die jullie zijn overeengekomen en als dat zo is dan betaal jij de diagnose kosten (wat zal het zijn, 200 euro?) en anders betaalt frank die.
Van te voren leveren jullie bij mij een specificatie in van het blok. Als daar al een verschil tussen zit, dan zijn de gemaakte afspraken dus al niet duidelijk geweest en daar doet het blok ongeacht de staat al niets meer aan denk ik.

Zo moeilijk moet het toch niet zijn? We zijn allemaal volwassen mannen en kunnen heus professioneel met elkaar omgaan toch?

Gebruikersavatar
barra
Zere vingers van het typen..
Berichten: 744
Lid geworden op: 13 Feb 2007, 22:05
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door barra » 13 Jan 2010, 15:04

Frankie-turbo = oplichter heb nog wa van um tegoed! (een blok of geld!)

Afbeelding

Biedt een 3sge aan en vervolgens is hij nergens te bereiken, terwijl er al wat aanbetaald is. Dan is hij zogenaamd in het buitenland in de vrachtwagen terwijl hij de hele tijd op het forum te vinden WAS
frankie-turbo schreef:barra loopt al lang mee hier.die zegt alleen wat als het ook ergens op slaat.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Melle
Zere vingers van het typen..
Berichten: 3644
Lid geworden op: 27 Dec 2006, 19:31
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door Melle » 13 Jan 2010, 15:10

Ik heb nu een aantal mensen gebeld en gemaild over het verhaal van Timo.

Er gaat dan ook een behoorlijke beerput open over Henry en Frank.

Ik geloof dan ook dat Henry 100% wist van de verkoop van zijn ex motor aan Timo. En ik geloof ook dat Frank een behoorlijke oplichter is. Daarmee zou ik mij ook twee keer bedenken voordat ik zaken met één van beide zou doen of zaken met Sky-Engineering.

Laat dit voor een ieder op het forum een duidelijk signaal zijn. Ik heb meerdere klachten gezien met betrekking tot beide heren.

Gebruikersavatar
shenron
Berichten: 1789
Lid geworden op: 05 Sep 2009, 12:54
Type MR2: AW11

Bericht door shenron » 13 Jan 2010, 15:24

dit is all de 2de keer volgens mij dat broekie ergens in een kwaad daglicht staat, ik meen te herinneren dat er iets was met die tein set ofzow.
Dit is tog vrij triest wat hier allemaal weer gebeurt.
ik hoop egt dat dit soort dingen, en dat meen ik serieus, niet meer
zullen gebeuren.
het is echt te lullig voor worden dat dit soort dingen in een, en wat een gezzelige club moet zijn toch gebeuren.
ik hoop dat dit snel word opgelost jongens.
suc6
Afbeelding
Green Goblin schreef:Ik denk dat Shennie gelijk heeft !

Arnout

Bericht door Arnout » 13 Jan 2010, 15:28

hoofdpiet schreef:voordat ik zaken met één van beide zou doen of zaken met Sky-Engineering.
Volgens mij is Frank alleen in dienst / helpt hij sky engineering. Ik weet niet hoe besmettelijk oplichterij is, indien hier spraken van is, maar ik kan me voorstellen dat zijn werkgever niet direct de hoed en de rand weet van de activiteiten van zijn werknemers. Ik heb ook wel eens iemand in dienst gehad die dronken een bushokje had gesloopt, ben ik dan zelf ook meteen een alcoholist of kut marrokaan?

Gebruikersavatar
Arnie
Zere vingers van het typen..
Berichten: 932
Lid geworden op: 27 Dec 2006, 18:50
Type MR2: AW11

Bericht door Arnie » 13 Jan 2010, 16:13

Dat niet, maar als jouw werknemer erbij gaat vertellen dat de voorhamer en werkschoenen via jouw geregeld zijn en hij werkkleding met de naam van jouw bedrijf aan heeft, ben je vast niet zo blij.

Aan de andere kant lijkt het mij inderdaad voorbarig om sky-engineering ook maar gelijk tot oplichter te bestempelen. Wellicht weten ze daar inderdaad niets van wat Frankie wel of niet doet.
Afbeelding
Fun is not a Straight line, have fun.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Green Goblin
Berichten: 12094
Lid geworden op: 22 Dec 2006, 06:55
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door Green Goblin » 13 Jan 2010, 16:27

Sky staat er idd buiten, ik ben ook niet verantwoordelijk voor wat mijn werknemers in hun eigen tijd doen.

Aap, het lijkt me niet nodig om het blok open te trekken om te kijken of het een "getuned blok uit japan" is. Broekie zegt immers zelf dat hij het blok herkent:
Broekie schreef: Nu aan de foto's zie ik idd ook dat het mijn oude blok is.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
Dokter Rob
Zere vingers van het typen..
Berichten: 3886
Lid geworden op: 27 Dec 2006, 21:52
Type MR2: AW11

Bericht door Dokter Rob » 13 Jan 2010, 16:48

En weer een lekker verhaal.

Toch fijn dat sommige "mensen" zo met elkaar omgaan...

Gebruikersavatar
frankie-turbo
Berichten: 3534
Lid geworden op: 25 Mar 2007, 17:45
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door frankie-turbo » 13 Jan 2010, 17:27

naja best allemaal.. maar zoiezo broekie, en sky-engineering heeft hier niets mee van doen, ik vraag je dus zoiezo deze namen weg te halen.. als je iets moet hebben kom je naar mij, ik heb je gezegd dat ik alles aan het regelen ben voor je maar zo simpel als jij denkt werkt dat niet
ik heb ook last van een baas die niet zo vlug vooruit te branden is.. daarom is je spa meter er ook nog niet, ook ik wordt daar ziek van

ik heb inmiddels ook dennis zijn blok geregeld, die staat netjes hier, en wordt eerdaags geswapt, ik heb je verteld hoe ik met mijn werk zit, en ik heb je ook gezegd dat als je nog iets meer geduld had dat het wel goed zou komen, ik heb begin januari 7 werkdagen vrij gehad, mooi tijd om jou auto te swappen, maar je wou hem meenemen, die 700 euro daarvan krijg jij gewoon terug.. alleen het feit is dat ik ook niet even 700 euro tevoorschijn tover
heb wel andere klanten die wel te vreden zijn, dat de blokken toevallig op elkaar lijken is ja (stom toeval?)

je weet wat ik je gezegd heb, ik heb je geen race blok geleverd, enkel een goed gen3 blok met gen4 internals die 20.000km terug is gereviseerd door een medewerker van mines. jij maakt er gelijk een mines blok van, ligt het dan aan mij dat ik niet lever wat ik beloof?
je moet het zelf weten, laat het maar controleren door arnout.. kan hij ook weer wat verdienen,
tuurlijk denkt broekie nu ook dat het zijn blok is.. het lijkt er immers heel erg op

wat hier dus allemaal gepost wordt, heb ik maar 1 ding over te zeggen, lekker achterbaks.. mensen ergens van beschuldigen terwijl je zelf de waarheid niet zeker weet.. erg boeiend ook
dus hierbij zeg ik ook dat je kunt posten wat je wilt.. maar zo gauw sky-engineering en of broekie erbij betrokken worden trek ik me terug en kun je ook naar die 700 fluiten en spa meter fluiten

oww enja dat ik niet altijd de telefoon opneem is te wijten aan dat ik ongeveer 3 van de 5 dagen ook snachts moet werken.. en soms lig ik gewoon overdag even te slapen.. als ik dan wakker wordt is het meestal gewoon aan de gang weer of zo laat dat ik niet meer terugbel..

tevens de rekening zou ik van de post weghalen omdat het een officieel document is wat niet verspreid mag worden, je moet het zelf weten overgens. ze komen dan bij jou terech niet bij mij
Afbeelding

Gebruikersavatar
barra
Zere vingers van het typen..
Berichten: 744
Lid geworden op: 13 Feb 2007, 22:05
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door barra » 13 Jan 2010, 17:34

[quote="frankie-turbo"]
wat hier dus allemaal gepost wordt, heb ik maar 1 ding over te zeggen, lekker achterbaks.. mensen ergens van beschuldigen terwijl je zelf de waarheid niet zeker weet.. erg boeiend ook
dus hierbij zeg ik ook dat je kunt posten wat je wilt.. maar zo gauw sky-engineering en of broekie erbij betrokken worden trek ik me terug en kun je ook naar die 700 fluiten en spa meter fluiten

[quote]


Er is niks achterbaks aan pure waarheid iemand laten betalen en vervolgens niks krijgen!! dat is pas achterbaks, enje bent dan ineens spoorloos andere nummer etc en ik spreek uit ervaring !!!!
frankie-turbo schreef:barra loopt al lang mee hier.die zegt alleen wat als het ook ergens op slaat.
Afbeelding

Gebruikersavatar
dooierick
Zere vingers van het typen..
Berichten: 1486
Lid geworden op: 14 Jan 2007, 18:51
Type MR2: AW11

Bericht door dooierick » 13 Jan 2010, 17:43

het is dan ook wel toevallig dat een blok wat door een mines medewerker gereviceerd is (ik neem aan in japan? ) voor bereiding heeft in de kabelboom voor cruise control ?

daarnaast heb ik met joshma een berk downpipe opgehaald bij broekie

toen stond dat blok daar nog keurig netjes op een euro pallet vast met een gordel

het toeval wil dat die zelfde pallet en gordel ook nog aan het blok zaten wat wij hebben opgehaald alleen zat er nu plastic gewikkeld

daarnaast zeggen diverse mensen die na het ophalen het blok hebben gezien dat het het blok van frank is

en op de foto`s komen de roestige en afgebroken boutjes 1 op 1 overeen met elkaar
Mijn auto reed eenvoudig rechtuit verder, wat er in een bocht over het algemeen toe leidt dat men de weg verlaat.

Gebruikersavatar
frankie-turbo
Berichten: 3534
Lid geworden op: 25 Mar 2007, 17:45
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door frankie-turbo » 13 Jan 2010, 18:08

dan is het balletje rond he..

maar is het blok goed of niet? is dat niet belangerijker? dan waar het het vandaan komt
Afbeelding

Broekie

Bericht door Broekie » 13 Jan 2010, 18:50

Arnout schreef:Timmo!
Dat is een verhaal van horen zeggen en aangezien jij mijn verhaal dan weer gehoord hebt via Joshma heb je het wel heel erg vierde of vijfde hands.
Ik heb Broekie nooit gesproken. Dus ik heb het in iedergeval niet van broekie. Ik heb wel van iemand gehoord (2e hands dus) dat het blok van Broekie verkocht is aan Frank en dat jullie aannamen dat het zgn. 'raceblok' hetzelfde blok is als het blok van broekie.
Ik heb aan Frank gevraagd (via MSN, maar ik bewaar geen logs), waar Broekie's blok naartoe was gegaan en hij zei me 'naar iemand in limburg, ik weet niet meer precies wie'.

Al met al verdient het geen schoonheidsprijs en de geheimzinnigheid waarmee het allemaal wordt besproken en dergelijke geeft in iedergeval de schijn tegen. Bovendien zijn de meeste verhalen allemaal 'van horen zeggen' en zijn er volgens mij maar twee mensen die deze deal hebben gesloten, dat ben jij en dat is Frank. Broekie heeft er, of het nou wel of niet zijn blok is, niets mee te maken (mijn inziens, maargoed, ik ben ook maar weer een buitenstaander).

Klein stukje gequote van wat hier boven is gezegd...

Het gedeelte over dat ik bij Arnout verhalen zou hebben verteld klopt dus niet, zoals Arnout ook al aangeeft.
Ik denk dat het een maand of 7/8 geleden is dat ik voor t laatst bij Arnout ben geweest.

Verder zeggen er nu dus meerdere mensen dat ik hier niets vanaf weet...
Ik zie nu de foto's van Timo, en als ik die naast de foto van mijn blok hou kan ik ook 1 + 1 optellen... Maar doordat het blok ingepakt was toen het opgehaald werd heb ik dit niet eerder kunnen zien.

Ik heb Timo vandaag ook netjes gebeld, en nog een keer uitgelegd dat ik er niets vanaf weet...

@ Hoofdpiet, ik kan me niet voorstellen dat je heel veel verhalen over me hoort die niet kloppen, er zijn in het verleden 2 dingen voor gekomen, en daar is hier op t forum genoeg over gezegd. ik heb beide gevallen netjes proberen op te lossen.

Verder heb ik een heleboel mensen die bij mij spullen gekocht hebben, die erg tevreden zijn... ik kan wel wat topics naar voren halen, waarin staat "dit of dat gekocht"met dank aan Broekie of iets in die richting.

Ik probeer niemand op te lichten, zou t ook niet graag hebben dat mensen dat bij mij doen. Alles heb t liefst dat de spullen die ik verkoop opgehaald worden zodat t bekeken en al dan niet goed bevonden kan worden voordat er betaald wordt.

Maar goed tot zover over andere zaken...

@ Dooierick, zeg er wel ff bij dat t ophalen van de downpipe en het ophalen van de andere spullen gebeurd is voordat t gekloot met t blok is begonnen...

En nogmaals om mijn verhaal af te sluiten, ik was er idd bij toen t blok opgehaald werd, dat was puur toeval, en naar nu blijkt verkeerde tijd verkeerde plek, anders was ik zoiezo buiten dit verhaal gebleven.
Maar ik heb er toen niet opgelet of t mijn oude blok was wat ingeladen werd, ik gign er immers vanuit dat mijn blok bij een andere eigenaar een plaatsje had gekregen. Zoals ik al telefonisch tegen Timo heb gezegd, en ik quote mezelf daarin nu: "Jammer dat t ingepakt was, anders had ik gelijk al kunnen beamen of t mijn blok was"

Tot zover mijn kant van het verhaal, zoals ik hier boven alles lees ben ik onschuldig, en hoop ik dat ik door deze shit geen onnodig slechte naam krijg.

Amen....

Gebruikersavatar
Melle
Zere vingers van het typen..
Berichten: 3644
Lid geworden op: 27 Dec 2006, 19:31
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door Melle » 13 Jan 2010, 20:01

Ik denk Frank dat jij dit gewoon netjes op moet lossen met Timo, zodat hij hier kan posten dat het geregeld is.

Dan kan deze hele topic in de prullenbak.

Gebruikersavatar
barra
Zere vingers van het typen..
Berichten: 744
Lid geworden op: 13 Feb 2007, 22:05
Type MR2: AW11
Contact:

Bericht door barra » 13 Jan 2010, 20:16

er moet meer goed geregeld worden . . . . .
frankie-turbo schreef:barra loopt al lang mee hier.die zegt alleen wat als het ook ergens op slaat.
Afbeelding

Gesloten