Waar kan ik terecht met een projectwagen?

Alles over de MR2 in het algemeen. Onderhoud, aankoop weetjes en andere handigheidjes voor de MR2.

Moderator: Pieten

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dr. B
Ik lul al aardig mee !
Berichten: 70
Lid geworden op: 24 Apr 2009, 14:55

Waar kan ik terecht met een projectwagen?

Bericht door Dr. B » 18 Aug 2018, 19:04

Beste MR2 rijders,

Al geruime tijd heb ik een redelijk onverprutste gen 2 SW20 turbo coupé in de opslag staan. Na een grote motorrevisie 2011 is het blok nooit lekker aan het lopen gekomen, waarschijnlijk omdat naast alle vernieuwingen in het onderblok de klepveren en pakkingen in de kop niet meegenomen zijn. Nadat het geld op was en de wagen nog steeds niet liep zoals zou moeten is de auto langdurig gestald. Iets te lang, want blijkbaar vond een steenmarter het wel een leuk plekje... Nu ben ik emotioneel nog niet klaar om afscheid van de auto te doen, en tijd (maar vooral ruimte) ontbreekt om de wagen in onderdelen weg te doen.

Nu weet ik dat HydraMR2 wel eens een tubbie stevig onder handen kon nemen in het verleden, maar of hij het nog steeds doet weet ik niet en de contactgegevens ben ik helaas verloren. Erg actief op het forum is hij niet meer (sowieso is het hier wat stilletjes geworden in de economische- en auto-onvriendelijke afgelopen jaren).
Wie kent er iemand of is diegene die het opknappen van een SW20 wel een leuke uitdaging vind, maar die geen werkplaatsuurtarief rekent?
Zelf kom ik helaas kennis en spullen tekort om er mee aan de slag te gaan, en heb me de afgelopen jaren regelmatig langere periodes in het buitenland begeven, wat de tijd om te gaan sleutelen alleen maar minder maakte.
Het zou fijn zijn als er op zijn minst naar gekeken kan worden of het nog de moeite waard is om op te knappen door iemand met een niet zo vertroebelde blik als ik ;)

johnfoan
Knop gevonden hoor !
Berichten: 0
Lid geworden op: 19 Okt 2016, 15:59
Type MR2: SW20/21/22

Re: Waar kan ik terecht met een projectwagen?

Bericht door johnfoan » 19 Aug 2018, 19:38

Ik zit ook een beetje met hetzelfde probleem . Heb alles bijna staan voor een swap naar een turbo . Weinig plaats en geen zwaar materiaal beschikbaar , toch wel enige kennis . Hoop ook iemand uit de mt2 wereld te ontmoeten die kan helpen . ...veel succes..met je project ...mvg

Gebruikersavatar
bernhards
Zere vingers van het typen..
Berichten: 547
Lid geworden op: 21 Feb 2007, 10:34
Type MR2: AW11
Contact:

Re: Waar kan ik terecht met een projectwagen?

Bericht door bernhards » 20 Aug 2018, 22:05

ik kan eventueel helpen met diverse projecten.
doe regelmatig ombouwen voor clubleden en niet clubleden.

voor info kan je me mailen op info@mr2-parts.eu

mvg
Chris

Plaats reactie