Bedankt, ik bedank..

Mededelingen van de Pieten.

Moderator: Pieten

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Surferdude
Berichten: 7723
Lid geworden op: 01 Jan 1970, 01:00
Type MR2: AW11
Contact:

Bedankt, ik bedank..

Bericht door Surferdude » 12 Sep 2012, 14:57

Vandaag is er gestemd in Nederland. En niet alleen voor de Tweede Kamer, maar ook in mijn bolletje over de voortgang van mijn Pieten-bestaan binnen deze club. De keuze voor de Tweede kamer was eenvoudig, die voor dit clubje niet..

Maar toch, na 8 jaar(?) heb ik een keuze weten te maken. Met weemoed in m'n benen, vele mooie herinneringen, enorm leuke meetings en reizen in de herinnering wil ik jullie toch mededelen dat het tijd is voor verandering en verjonging. Daarom geef ik mijn Pieten-rechten over aan een nieuwe Piet. Wie dat zal worden en wanneer dat bekend gemaakt wordt blijft nog even een verrassing, maar ik weet zeker dat het een volwaardige opvolger gaat worden die ik veel succes in zijn WB-carrière toe wens.

Allen bedankt voor jullie vertrouwen wat in mij is gesteld, ik blijf wel gewoon ''lid'' en blijf jullie lastig vallen op het forum, maar even een stukje minder op de voorgrond als voorheen.

Bedankt!

PS: mijn ZZW is niet te koop! ;D
[url=http://www.flickr.com/photos/arthur_mol ... /:w5rnltst][b:w5rnltst]flick[/b:w5rnltst][b:w5rnltst]r[/b:w5rnltst][/url:w5rnltst][/align:w5rnltst]
[img:w5rnltst]http://farm4.staticflickr.com/3069/1303 ... 67c5_n.jpg[/img:w5rnltst][/align:w5rnltst]

Gebruikersavatar
Peerke
Zere vingers van het typen..
Berichten: 2033
Lid geworden op: 24 Dec 2006, 12:18
Type MR2: ZZW30
Locatie: Langenboom

Bericht door Peerke » 12 Sep 2012, 15:59

Ook ik heb als Piet bedankt bij deze club. Ben al Piet sinds de oprichting van de club en vind het eigenlijk wel mooi geweest.
Het is tijd voor verjonging. Ik heb altijd met veel plezier de functie van Piet Piet vervuld. Ik heb al heel lang een MR2 en dat zal zo blijven. Ik blijf alleen iets meer op de achtergrond...al was dat altijd al zo, haha. Ik heb eigenlijk alleen maar leuke tijden gekend bij de club, op een paar kleine dingetjes na. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat in mij gesteld is. En de nieuwe Piet, die een geweldige Piet zal worden, hier ben ik van overtuigd, veel succes wensen voor de toekomst. Een waardig opvolger!! Iedereen bedankt! De Spider zal niet uit het oog verdwijnen. Ik zal proberen op meer meetings te verschijnen, want de laatste jaren is het er een beetje bij ingeschoten. En voor de buitenlandse contacten zullen de Pieten altijd op mij kunnen rekenen.
Afbeelding
Afbeelding

Plaats reactie