Twwb

Mededelingen van de Pieten.

Moderator: Pieten

Gebruikersavatar
Green Goblin
Berichten: 12095
Lid geworden op: 22 Dec 2006, 06:55
Type MR2: AW11
Contact:

Twwb

Bericht door Green Goblin » 08 Okt 2014, 21:53

Ik zat hier eigenlijk de hele historie van mr2club.be te typen, maar eigenlijk is die simpel te beschrijven. We kwamen een aardige Belg tegen, we besloten dat er ook maar een Wild Bunch in België moest komen, we creeërden http://www.mr2club.be en vertelden de aardige Belg (hij heeft een naam hoor, hij heet Droopy ;D ) dat hij vanaf dat moment Grand Pierre van de Belgische club was.

Dat was in 2007. En moeilijker hoefde het niet te zijn.

Jarenlang heeft dus TWBB prima naast ons forum gefunctioneerd, jammergenoeg kregen de Pierre's het langzamerhand te druk met andere zaken en werd er geen opvolging gevonden, met als gevolg dat de club enigzins doodbloedde en de site ten val werd gebracht door hackers.

Jammer, maar dingen gebeuren nu eenmaal, en in overleg hebben we besloten om .be op te heffen en de site door te linken naar hier.

Om de Belgen toch een eigen plekje te geven hebben we een extra forum toegevoegd, waar naar hartelust geklaagd mag worden over de hollanders... of over benzineprijzen, de jaarlijkse keuring of de gendarmes...leef jullie uit !
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Plaats reactie