Pagina 1 van 1

Voorstellen: GalantEvo

Geplaatst: 24 Dec 2020, 23:20
door GalantEvo
Goedenavond allen,

Ik zal me even snel voorstellen. Ik ben Julian, 21 jaar van leeftijd en heb sinds vandaag dan eindelijk een ZZW30 op naam!
Deal was al een tijdje rond, maar de vorige eigenaar kon er nog niet vanaf. Ze zou een leasebak krijgen, en hiervoor moest de Emmer dus plaatsmaken. En vandaag was die dag er, en staat ze intussen bij mij op de oprit.

Afbeelding

Gaat om een rechtsgestuurd (Engels) exemplaar waar ik een aantal plannen mee heb, zoals de stuurkolom omzetten naar een JDM versie. Ook wil ik erg graag een hardtop, maar dat is even afwachten tot ik het juiste exemplaar vind. Ook een (set) kuipstoel(en) staat vrij hoog op de lijst, aangezien ik tegen de twee meter lengte aan zit en hoe je het ook wendt of keert; een Emmer is niet zo ruim vanbinnen.

Buiten mijn plannen om wat info dingetjes over mijn nieuwe aanwinst:
- Precats zijn al verwijderd met een motorswap. Donor motor is uit een '06 Avensis gekomen, en zoals het nu in de auto ligt gebruikt hij nul olie.
- Ik heb een leren interieur. Mij is verteld dat dit zeldzaam is... maar goed dat kan ik fout hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar stof, dus dit setje zal ooit te koop komen.
- Mijn handrem werkt zo goed als niet. Ik kan deze met alle spierkracht omhoog halen, en alsnog vooruit duwen. Moet eens naar gekeken worden.

Afbeelding

Verder valt er niet zo heel veel te vertellen over de wagen, maar goed ik heb deze net een aantal uur op naam staan en buiten wat internet onderzoek heb ik nog zeer weinig ervaring met het platform. Ik hoop op dit forum kennis op te bouwen, mensen te leren kennen en uiteraard ooit aanwezig te zijn op een meeting / event (zodra heel die Corona bende eindelijk overgewaaid is...)

En ondanks dat ik best goed weet dat ik bij een MR2 forum zit wil ik ook graag even mijn andere twee auto's laten zien, aangezien dat toch mijn andere zijde is qua autoliefde.

Afbeelding
Mitsubishi Legnum VR4 Type-S
6A13TT V6 Twin Turbo, 4WD, 300pk 430nm

Droomauto die ik na 2.5 jaar in de Galant wereld te zitten heb kunnen overnemen.

Afbeelding
Toyota Starlet EP81
5E-FE met C161, ~100pk ~150nm.
Teveel modificaties om op te noemen.
Tevens mijn eerste auto geweest die ik na twee jaar heb teruggekocht.

Re: Voorstellen: GalantEvo

Geplaatst: 25 Dec 2020, 10:19
door erikmr
8) Welkom hier en veel plezier :)